47988 Reducering af madspild

Beskrivelse:
Deltageren kan anvende data, der er indsamlet i køkkenet på egen arbejdsplads, til at arbejde med reducering af madspild. Deltageren lave konkrete planer for reducering af madspild for alle processer i hele produktions-flowet fra indkøb til afrydning i et storkøkken. 
 
Mål
Deltageren kan anvende aktuelle data fra egen arbejdsplads til at identificere og kategorisere madspild i et produktionskøkken. Deltageren kan udarbejde strategi og konkrete planer for reducering af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtigt bortskaffelse af endeligt madspild. Deltageren kan facilitere og implementere alle processerne i reduceringen af madspildet for hele flowet fra indkøb til afrydning. Deltageren kan motivere medarbejderne i samarbejdet om at reducere madspildet i virksomheden. 

Tilmelding

Angiv hvem du er:
 

Kursusfakta

Holdbetegnelse:Reducering af madspild
Kviknummer:791418HR4798800119
Holdnummer:HR4798800119
Startdato:08/05/2019
Slutdato:09/05/2019
Tilmeldingsfrist:01/05/2019
Fag:
  • Reducering af madspild, 2 dage, 236 kr.
FKB:Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Undervisningssted:Mercantec, Hotel & Restaurant
H.C. Andersens Vej 7
8800 Viborg
Undervisningstidspunkt:08:00-15:24
Undervisningsform:Dagundervisning
Holdkvotient:24 personer
Mindste kvotient:15

H.C. Andersens Vej 7, 8800 Viborg