43060 Det klimavenlige køkken

Beskrivelse:
Deltageren kan udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til danske madtraditioner og madkultur samt anvendelse af viden om økonomisk bæredygtighed og potentielle kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenligt mad.
 
Mål:
Deltageren kan udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer. Deltageren kan anvende viden om lokal produktion, kvalitet, økologi og bæredygtighed til indkøb, tilberedning og madfremstilling med henblik på at udvikle et klimavenligere køkken. Deltageren kan fremstille smagfuldt klimavenligt mad ud fra kendskab til danske madtraditioner og madkultur og principperne i "Ny nordisk køkken". Deltageren kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og potentielle kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenligt mad.

Tilmelding

Angiv hvem du er:
 

Kursusfakta

Holdbetegnelse:Det klimavenlige køkken
Kviknummer:791418HR4306000119
Holdnummer:HR4306000119
Startdato:09/04/2019
Slutdato:10/04/2019
Tilmeldingsfrist:03/04/2019
Fag:
  • Det klimavenlige køkken , 2 dage, 236 kr.
FKB:Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Undervisningssted:Mercantec, Hotel & Restaurant
H.C. Andersens Vej 7
8800 Viborg
Undervisningstidspunkt:08:00-15:24
Undervisningsform:Dagundervisning
Holdkvotient:24 personer
Mindste kvotient:15

H.C. Andersens Vej 7, 8800 Viborg