42818 Bæredygtighed i storkøkkener

Beskrivelse:
Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et bæredygtigt storkøkken. Deltageren kan anvende principperne i Det Ny Nordiske Køkken og kan i madfremstilling forene velsmag med ernæringsmæssige behov ved anvendelse af nordiske råvarer.
 
Mål:
Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et storkøkken. Deltagerne kan arbejde efter værdierne om bæredygtighed i et storkøkken. Deltageren kan forene velsmag med viden om ernæringsmæssige behov ved både traditionel og ny anvendelse af typiske, nordiske råvarer i madfremstillingen. Deltageren kan forholde sig til og arbejde efter de 10 principper i Det Ny Nordiske Køkken i kostplanlægningen og produktionen i et storkøkken. Deltageren kan forstå globaliseringens indflydelse på udbudet af råvarer på det danske marked og tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet. 

Tilmelding

Angiv hvem du er:
 

Kursusfakta

Holdbetegnelse:Bæredygtighed i storkøkkener
Kviknummer:791418HR4281800119
Holdnummer:HR4281800119
Startdato:05/03/2019
Slutdato:07/03/2019
Tilmeldingsfrist:25/02/2019
Fag:
  • Bæredygtighed i storkøkkener, 3 dage, 354 kr.
FKB:Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Undervisningssted:Mercantec, Hotel & Restaurant
H.C. Andersens Vej 7
8800 Viborg
Undervisningstidspunkt:08:00-15:25
Undervisningsform:Dagundervisning
Holdkvotient:24 personer
Mindste kvotient:15

H.C. Andersens Vej 7, 8800 Viborg